Mitt expertområde är Dataräddning

Mitt expertområde är Dataräddning

Att förlora all viktig data i en hårddiskkrasch är inte trevlig, men det behöver inte alls vara kört det går i de allra flesta fall att få tillbaka all viktig information som du hade på ditt HD om man anlitar mig för att få hjälp. Jag utför en grundlig undersökning/ analys för att ta reda på exakt vilket hårddiskproblem det handlar om.

Det finns sällan Hårddisk krascher som är “hopplösa fall” för mig även om det är mekanisk fel så får du rådgivning var du kan vända dig för att få hjälp med detta. Om jag lyckas återställa din kraschade HD får du av mig en grundlig analys av skadorna på partitionen.

Jag skickar till dig en rapport om vilken data som kan återställas och ett fast pris på hela arbetet. I normalfallet får du besked inom 24 timmar efter att jag har fått hårddisken från dig. Ibland kan det, beroende på graden av skador, ta lite längre tid.

Du kan även Skicka till mig din HD via posten skicka den så orörd som möjligt efter att den har kraschat då är det mycket store chans att jag kan genomföra en lyckad data recovery/ räddning åt dig och att du får tillbaka dina viktiga filer som du har förlorat.

  • “Ofta är hårddiskens innehåll värdefullare än själva datorn. Att köpa en ny dator svider visserligen i plånboken, men att bli av med alla bilder och dokument som finns på hårddisken går inte att mäta i pengar. Backup av egna filer är tyvärr något som uppmärksammas först när det är för sent.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *