Datadestruktion

Vem skickar du dina enheter för destruktion?

  • Visste du att även en formaterad-raderat hårddisk med lite kunskap kan återställas och läsas av obehöriga personer?
  • Går du och funderar att göra det själv eller lämna det till någon som är okunnig på område.?
  • Går du i tankar och funderar hur du ska destruera ditt företags känsliga information så att det inte får läcka ut till allmänheten?

Information på elektroniska lagringsmedia så som hårddiskar, surfplattor och mobiltelefoner försvinner inte bara för att du raderar dem med en enkel knapptryckning. Viktig information på din hårddisk såsom BankID, dokument, företagsinformation etc. är mycket lätta att återskapa med gratis verktyg som finns tillgängliga för alla på Internet.

 

 

I dagens samhälle är det väldigt viktigt med säkert datadestruktion så att lagringsmedia blir raderat på rätt sätt innan den säljs vidare eller kasseras.

  • Funderar du att på att kassera-destruera ditt företags gamla hårddiskar? Då bör du låta mig göra jobbet åt dig/Er. 
  • Jag erbjuder dig att lösa det eviga problemet att säkert göra sig av med gamla hårddiskar och andra lagringsmedium som innehåller olika typer av känsliga data. Det vanligaste sättet att permanent radera informationen på en hårddisk är att radera all information och sedan skriva över med ettor och nollor, på detta vis kan du vara säker att informationen inte går att återskapa. Jag använde mig av speciella program för att göra detta.

Sänd till mig dina hårddiskar, backup-band, USB-minnen, minneskort, DVD-skivor, mobiltelefoner och andra digitala lagringsmedia för säker makulering och garanti från mig att din information förblir din för evigt. Innehållet på dina enheter kommer att vara borta inom ett par dygn. Pris som innehåller allt – frakt, arbete & destruktion. Jag erbjuder dig en enkel, personlig och snabb service. Jag tar inga som helst risker och garanterar dig att ingenting kan återskapas efter destruktion.

Oavsett vad du sänder till mig eller vilket innehåll som ska raderas så är priset per enhet endast 850:- kronor och täcker hela processen.

Alla rester efter destruktion sorteras för återvinning eller vid önskan skickas tillbaka till dig/kunden.

iTrace/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *