iTrace; din personliga IT-tekniker

Trött på en långsam PC?
Har din dator blivit konstig ?
Du får inte upp ditt operativsystem?
Skärmen är svart eller blå?
Har du problem med skrivaren eller nätverket?
Allt har kraschat, det är helg och allting är stäng, du vet inte vem du kan vända dig till?
Lugnt! Då ska du vända dig till iTrace och mig personligen.
Jag vet att man blir galen när något strular med datorn, skrivare eller nätverket, men du kan du vara lugn, jag undersöker, hittar och fixar felet snabbt och smidigt hemma hos dig eller hos mig i min egen service verkstad. Jag kommer ut till dig och lagar din datorn, skrivare eller nätverk på plats hos dig, kan jag inte laga detta på plats hos dig tar jag det till min verkstad och undersöker där. Du får klara besked om tidsperspektiv och kostnad för pågående arbete, så fort jag ställer diagnos och får eventuell reservdel får du din utrustning tillbaka. Jag har teknisk kunskap och är duktig i det jag gör jag förklarar tydligt, enkelt och pedagogisk till dig om hur hela processen går till. Jag har även fjärrsupport om du vill testa innan jag gör hembesök. Om det inte räcker fjärrsupport kommer jag personligen till dig och ger support på plats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *