Hur Jag jobbar och vilka IT uppdrag jag tar

Lite om vem jag är

Jag är IT Konsult och tar uppdrag och ger IT-Support i Borås, Göteborg med omnejd. Jag brinner verkligen för IT-teknik och tycker att det är väldigt roligt att kunna jobba med det även på fritiden. Jag hjälper alla, gamla som unga, privatpersoner och företagare med mina IT tekniska kunskaper. Jag vill kunna ägna all min tid på att jobba med det jag tycker om och är intresserad av! Jag har ett heltidsjobb och jobbar vardagar, kvällarna och helger ägnar jag sedan åt att hjälpa andra personer och företagare med IT support. Intresserad? Vänta inte för länge kontakta mig redan idag via E-mail eller kontakt formulär.

Min kompetens och min tid har ett värde

När jag började undersöka om hur mycket jag skulle ta betalt för mitt arbete som IT-frilansare så tyckte jag att det var supersvårt och att detta kommer inte att vara en lätt uppgift. Jag tror att jag funderat på alla möjliga alternativ räknat fram och tillbaka och har fallit i precis alla typer av gropar och fällor som finns för att komma dit jag är idag just att vara en egen IT-frilansare. Enligt min undersökning så det är vanligt är att egenföretagare och frilansare räknar på mellan 700 kr och 1200 kr i timmen för sina tjänster jag har bestämt mig att jag ska ta 850: - i timme för mina IT tjänster. För dig som kund kanske låter detta fortfarande mycket? Javisst! det kanske det gör, men tänk då in följande om Ni är i min sitts. Jag räknar in i pris min mångåriga erfarenhet, min tekniska kompetens, kunskap och utbildning, jag ska få betala alla skatter och avgifter via min egenanställning företag, plus att jag ska bekosta all inköpt material, reservdelar, eventuella försäkringar, utbildning, resor och mycket mer allt detta bakas in i mitt arvode. All arbetstid som ingår i min verksamhet måste jag i längden bekosta med hjälp av de jobb jag tar.

Lite mer info om min Frilans-företagsform

Jag är ansluten till ett s.k. ”egenanställningsföretag” som också fungerar som min arbetsgivare och som innehar F-skatt. Jag som ”egenanställd” kommer överens med dig-kunden om hur mycket tid arbete ditt uppdrag tar och hur mycket man ska få betalt för det. Om du har accepterat detta får du sedan en faktura från ”egenanställningsföretaget” som i sin tur betalar ut lön till mig.
Den största anledningen till att jag valde att ha en s.k. ”egenanställnings företag” är för att kunna fakturera utan eget företag, att jag slipper all bokföring och onödig krävande pappersarbete. Jag lägger hellre mer av min fritid åt att effektivt kunna jobba med det jag är bra på, än att behöva sätta mig in i det omfattande arbete som krävs för att kunna sköta all bokföring när man driver eget företag. Detta och mycket mera talar för att jag väljer att fakturera med en ”Egenföretagens koncept”

Mitt mål, nöjda kunder!

100%

Jag håller vad jag lovar!

100%

Pedagogisk kundbemötande

100%

Håller mina löften mot kunder

100%

Mina kunder får allra bästa service och kvalitet

100%

Vad gör en IT konsult?

En IT konsult har en väldigt brett område och är inte bara det klassiska folk kanske tror om. När man jobbar som IT-konsult beror allt på dina styrkor och en bredd kunskapsbank som matchar mot de kunder som vill hyra dig för att utföra uppdrag.
Jag personligen valde att vara frilansade IT-tekniker just för att jag inte vill sitta fast på samma arbetsplats med samma arbetsuppgifter dag in och dag ut utan jag har möjligheter själv att välja vilka uppdrag jag tar samt att jag har utrymme att prova nya utmaningar hela tiden. Jag själv är ansvarig för min utveckling – bolaget- personen som hyr ut mina konsulttjänster är en viktig språngbräda och ett bollplank i min karriär.
Intresserad att få kontakt med mig?
Låt oss då prata!
Ringa, email eller lämna en fråga på min webbsida jag återkommer till dig inom 24 timmar.

Behöver du logotyp-icon på hemsidan, visitkort eller din fysiska butik?

Din logotyp är ditt identitet. Att bygga en bra logotyp på din hemsida, dina visitkort, i din marknadsföring och i din eventuella fysiska butik kommer en igenkänningseffekt att skapas. Då får dina besökare ihop associationer från t ex din fysiska butik till din e-handel. Det ökar förtroendet från kunden och i sin tur leda till köp på din nya webbsida. Försäkra dig om att din nya logotyp håller måttet och låt iTrace sköta hela jobbet.

iTrace bygger och underhåller din hemsida till marknadens bästa pris,och med senaste tekniken

iTrace bygger alla sorters hemsidor, från vanliga enkla webbsidor till webbshoppar, medlemsregister, bokningssystem och många andra sidor med olika funktioner. De flesta av webbsidor som iTrace bygger är baserade på det välkända verktyget WordPress. WordPress är ett av de populäraste systemen för hemsidor i dag och passar till allt. Med WordPress får du möjligheten att själv enkelt redigera innehållet på hemsidan även efter att vi har byggt den. iTrace hjälper dig också att sökoptimera din hemsida för att komma högt upp bland sökresultaten på Google och nå ut till ännu fler.

Begrep IT-tekniker?

För det första är it-tekniker rätt flummig begrep. För att beskriva min roll som It-tekniker så enkelt så möjligt så lagar jag datorer, underhåller enheter och servrarna med både mjukvara och hårdvara. Några andra exempel är att jag hjälper till med installation av datorer & skrivare dess hårdvara och mjukvara. Ger användarsupport på plats, online via fjärranslutning eller över telefon. Byter färgpatroner i skrivare eller helt enkelt pilla med skrivare, kopiatorer och servrar. Jag hjälper till när någonting strular hemma hos dig eller i ditt företag t.ex. kan vara att nätverk sladden inte sitter där den ska sitta, hårddisken låter konstigt, datorn väsnas, Office bråkar, Wifi eller internet funkar ej, återställer borttappade filer, skärmen är suddig, musen funkar inte, osv, alltså ”u name it”, jag är den tekniska allt-i-allo.